4. Sınıf 4. Ünite İngilizce Testi

+ Yorum Gönder
Diğer Konular ve English - ingilizce Bölümünden 4. Sınıf 4. Ünite İngilizce Testi ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. LoveNess
    Bayan Üye
    Reklam

    4. Sınıf 4. Ünite İngilizce Testi

    Reklam



    4. Sınıf 4. Ünite İngilizce Testi

    Forum Alev
    1. Valerie is ______ Italy.

    A) in
    B) from
    C) at
    D) where

    2. A: ______ is Antakya?
    B: It is in the Mediterranean region.


    A) Who
    B) Where
    C) What
    D) How

    3. Sinop is in the Black Sea ______.

    A) capital
    B) city
    C) region
    D) cities

    4. Ankara is the ______ city.

    A) region
    B) country
    C) people
    D) capital

    5. I’m from ______.

    A) Greek
    B) Dutch
    C) Greece
    D) French

    6. A: ______ are you from?
    B: I’m from Poland.


    A) How
    B) Where
    C) Who
    D) What

    7. İzmir is in the ______ of Turkey.

    A) east
    B) region
    C) west
    D) centre

    8. China is a crowded ______.

    A) city
    B) country
    C) people
    D) weather

    9. Paris is the capital ______ of France.

    A) city
    B) country
    C) region
    D) central

    10. A: What nationality ______?
    B: I’m English.


    A) do you
    B) have you
    C) are you
    D) country
    1. b 2. b 3. c 4. d 5. c 6. b 7. c 8. b 9. a 10. c




  2. Ziyaretçi

    Cevap: 4. Sınıf 4. Ünite İngilizce Testi

    Reklam



    teşekkür ederim







  3. Ziyaretçi
    hiç güzel değil cevaplarınıda vermişler yoksa sorular süperrrrr







+ Yorum Gönder

Hızlı Cevap Hızlı Cevap


:
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 2 kişi